La zona de pícnic del Centre Bonvilar ja té taules noves

Els bancs havien quedat fets malbé a causa de la ventada

La Torre
20 de març del 2015
Actualitzat el 28 de març a les 8:53h
Alumnes del mòdul de fusteria, amb una de les taules
Alumnes del mòdul de fusteria, amb una de les taules | Foto: A.T.

Alumnes del mòdul de fusteria, amb una de les taules Foto: A.T.


La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eva Herrero, ha rebut aquest divendres les taules i els bancs de fusta que han elaborat els alumnes del mòdul de Fusteria i Instal·lació de Mobles del Pla de Transició al Treball (PTT), que aniran destinats a la zona de pícnic del Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB).

Aquests elements de mobiliari es van fer malbé a causa de les ventades del passat 9 de desembre i és previst que siguin reposats al llarg de la setmana vinent. Els PTT són Programes de Qualificació Professional Inicial que ofereixen orientació i formació al col·lectiu de joves (entre 16 i 21 anys) que no han obtingut la titulació de l’ensenyament obligatori.

Es tracta d’afavorir la seva incorporació al món del treball, o bé, si s’escau, la seva continuïtat en el sistema educatiu. Els cursos, promoguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb el suport del Fons Social Europeu i la col·laboració del Consell de la Formació Professional de Terrassa, es centren en la millora de la formació bàsica i, a més, en la preparació professional en les especialitats d’Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles i Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració.

Els alumnes de fusteria ja van col·laborar amb el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat l’any passat amb unes menjadores i caixes niu que es van col·locar en diferents espais de la ciutat i de l’Anella Verda.