El jazz arriba a 150 avis de residències de Terrassa i Matadepera

La Torre
21 de març del 2015
La Nova Jazz Cava s'ha omplert d'avis
La Nova Jazz Cava s'ha omplert d'avis | Foto: la Caixa

La Nova Jazz Cava s'ha omplert d'avis Foto: la Caixa


Més de 150 avis, 350 clients i 15 voluntaris de "la Caixa" han participat en la sortida a la Nova Jazz Cava d’aquest dimecres organitzada per l ́Obra Social ”la Caixa". Es tracta d’una activitat inclusiva, sensibilitzadora i solidària que s’emmarca dins del 34è Festival Jazz Terrassa i que s’ha dut a terme conjuntament amb els Amics de les Arts i Joventuts Musicals i l’Associació de Voluntaris del Barcelonès i Vallès Occidental de “la Caixa”.

Acompanyats pels 15 voluntaris, més de 150 avis de residències de Terrassa i Matadepera han gaudit de la sessió matinal, escoltant la música, xerrant i compartint un café amb els voluntaris de “la Caixa”. Els avis, alguns d’ells amb poca mobilitat, han arribat a la Nova Jazz Cava organitzats en autobusos i han estat compartint una jornada de diversió, emocions i afecte.

Tant els avis com els voluntaris han valorat molt positivament la jornada i han agraït a la organització del Festival Jazz Terrassa totes les atencions i facilitats que han ofert per a la celebració del concert. Alfons Sànchez, President de l’Associació de voluntaris del Barcelonès i Vallès Occidental de “la Caixa” comentava “el sol fet de veure les cares de felicitat dels avis durant el concert, escoltar i compartir les seves històries durant els desplaçaments i mentre esperàvem als autocars, rebre els seus petons d’agraïment i sentir l’escalfor de les seves mans amigues, ha fet que ens sentíssim molt afortunats d’haver participat en aquesta iniciativa social”.

Amb 80 anys com a edat mitjana dels avis, aquests han gaudit de l’espectacle com si fossin joves. Molts d’ells havien estat espectadors d’edicions anys enrere, i comentaven que “ avui estem molt contents de poder reviure el que he havíem viscut amb les seves famílies feia uns anys”. Francesc Cantó, Director d ́Àrea de Negoci de 
CaixaBank al Vallès Occidental-Terrassa, ha comentat que “la nostra actuació financera té la seva raó de ser a partir del compromís amb les persones, especialment amb aquelles que més ho necessiten. Només calia veure la cara d’il·lusió de la gent gran per saber que calia recolzar el projecte d’avui”.

Les residències convidades a la sessió matinal han estat: Centre Assistencial Sant Josep Oriol, Residència Geriàtrica Catalunya, Geriàtric Vell Solà, Residència Sant Josep, Associació Gent Gran Casal de Terrassa; Residència el Pinar i Residència els Roures de Matadepera, i la Residència Geriàtrica Can Font de Castellar del Vallès. Tant la sessió matinal, com les dues sessions de la tarda, a les que s’han convidat a més de 350 clients de CaixaBank del col·lectiu de gent gran, han gaudit del grup musical encapçalat per Laura Simó i Lorenzo Barriendos presentant el repertori “Close to you”.