Terrassa en Comú vota aquest cap de setmana la candidatura

Més de 600 persones estan cridades a les urnes per refermar el lideratge de Xavi Matilla i el seu equip, i decidir l'ordre en què aniran la resta de candidats

Lluïsa Tarrida
20 de març del 2015
Actualitzat el 21 de març a les 7:28h
Les urnes estaran ubicades en set punts dispersats per Terrassa
Les urnes estaran ubicades en set punts dispersats per Terrassa | Foto: Lluïsa Tarrida

Les urnes estaran ubicades en set punts dispersats per Terrassa Foto: Lluïsa Tarrida


Cap de setmana de votacions per a Terrassa en Comú. Aquest dissabte i diumenge, els simpatitzants i militants de la formació estan cridats a les urnes per decidir la llista de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Més de 600 persones ja s'han registrat, i s'espera que la xifra augmenti ja que malgrat que el termini per inscriure's via online finalitza aquest divendres a les dotze de la nit, fins al mateix diumenge es podrà fer presencialment als locals de CCOO i l'Ateneu Candela. 

Només s'ha presentat un cap de llista, Xavi Matilla, el qual porta amb ell un equip de cinc persones. A més, hi ha 15 candidatures individuals. Així doncs, tots formaran part de la llista final, el que està per decidir és en quina posició ho faran i si la militància corrobora el lideratge de Matilla. 

Els punts de votació, obert de nou del matí a vuit del vespre, permanents habilitats seran a l'Ateneu Candela i el local de CCOO. Així mateix, el dia 21, també es podrà anar a votar al Districte 4, a la plaça del Progrés i a la plaça de l'Assemblea de Catalunya; al Districte 5, plaça de Lluís Companys i plaça de Can Roca; i al Districte 6, rambla de Francesc Macià amb plaça 1 de Maig. 

Pel que fa al sistema de votació, hi haurà dos tipologies de vot: el vot a una candidatura a cap de llista amb el seu equip i el vot a les candidatures individuals. Cada persona podrà votar una candidatura a cap de llista i tindrà cinc vots ponderats a candidatures individuals. Es votarà en dues urnes diferents.

Per evitar que hi hagi duplicacions, errades o persones que votin sense estar prèviament inscrites, s'ha creat una aplicació que registrarà cada egarenc que passi per les urnes.

El recompte de vots tindrà lloc diumenge però no es donaran a conèixer els resultats finals fins el dimecres, dia 25, ja que hi ha dos dies per realitzar impugnacions. Serà llavors quan Terrassa en Comú presenti oficialment quina és la seva llista electoral.