Les millors aplicacions mòbils per preparar les teves vacances

Eines útils per trobar ofertes en vols i hotels, mapes i guies turístiques

Redacció
20 de març del 2015
Actualitzat a les 15:22h
El mòbil també pot ser útil mentre viatgem.
El mòbil també pot ser útil mentre viatgem. | The Unlockr

Tant si sabeu on anireu de vacances com si no, aquestes aplicacions són útils per buscar els destins més barats, trobar ofertes i planificar un viatge. També ofereixen eines útils pels viatges, com mapes, previsions meteorològiques i guies. 

Els destins preferits per passar Setmana Santa

Destins barats on passar la Setmana Santa

 
Booking. Ofereix més de 600.000 allotjaments (hotels, pensions, albergs, apartaments, etc.) que es poden reservar de forma fàcil i segura. Es pot filtrar la recerca per destinació, preu o serveis, obtenint les millors ofertes disponibles.
Blink. Permet reservar un hotel a Europa a l'últim moment (pel mateix dia o el següent), oferint les millors ofertes i descomptes. 
Airbnb. Amfitrions de tot el món ofereixen casa seva a preus molt assequibles. Ofereix més de 600.000 anuncis en més de 34.000 ciutats. 
Trivago.És un dels comparadors de preus d'hotels més gran del món. Compara les ofertes de 700.000 hotels en més de 175 webs per trobar un hotel al millor preu possible. 
Hostelworld. Permet reservar hotels fàcilment a qualsevol lloc del món, també mentre es viatja. Ofereix més de 30.000 tipus d'allotjament a més de 6.000 destins. També permet fer reserves per grups. 
TripAdvisor. Permet planificar un viatge a partir de les opinions dels viatgers, fotografies i mapes. És mol fàcil trobar les millors tarifes aèries, reservar hotels, veure els millors restaurants i les coses més divertides per fer. 
Expedia. Té ofertes per reservar vols i hotels, com també cotxes, activitats i paquets de vacances, aconseguint un 5% de descompte.
Skyscanner. Compara els millors preus de vols de tot el món entre centenars de companyies aèries. L'aplicació té més de 35 milions de descàrregues i és fàcil i còmode d'utilitzar. També té ofertes d'hotels i lloguer de cotxes. 
FlySmart. Permet saber l'estat dels vols i tota la informació de més de 90 aeroports del món. Informa sobre canvis, possibilitats d'aparcament, condicions climatològiques i servei d'atenció en cas de pèrdua de maletes.  
Bla Bla Car. Permet connectar amb conductors que tenen seients lliures al seu cotxe i així compartir despeses. Hi ha milers de trajectes disponibles cada dia a preus molt assequibles. És fàcil, còmode i ràpida d'utilitzar. 
Tourist Eye. Útil per planificar viatges, portant tota la informació al mòbil -sense necessitat d'Internet- sobre consells d'usuaris i mapes. Inclou recomanacions sobre activitats a centenars de ciutats, articles i fotografies. 
Fodor's Travel (en anglès). Guies amb informació turística de moltes ciutats del món, amb recomanacions d'hotels, restaurants, oci i activitats culturals, per ajudar a planificar un viatge. 
Triptomatic. Amb les seves guies turístiques, permet planificar un viatge i crear un itinerari amb les millors atraccions de la ciutat. També ofereix informació meteorològica, calcula els desplaçaments, busca hotels i mapes. 
Yelp.Útil per descobrir llocs on menjar, beure, comprar, relaxar-se o divertir-se. També conté opinions dels seus usuaris. 


També et pot interessar...