Sort dispar per a les parelles del CN Terrassa de frontennis

En la secció de pilota a mà, els egarencs van vèncer la Casa de los Navarros

La Torre
18 de març del 2015
El Club Natació Terrassa va sumar tres victòries en la setena jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles en modalitat preolímpica celebrat el cap de setmana passat. 

En Primera Categoria, la parella A formada per Dani Freijo i Rafa Cumplido va derrotar l’Abrera per 1 a 2. Així mateix, en Tercera Categoria, Carlos Cejas i Sandra Rodríguez van superar l’Independents Bac de Roda per a 2 a 0, mateix resultat que van aconseguir Sergi Ortega i Albert Domínguez contra L’Hospitalet. Per contra, en Divisió d’Honor, Xavi Dalmases i Ferran Cantariño van perdre 1 a 2 contra el Cerdanyola. En Primera Categoria, Joaquim Mendiola i Joan Grau no van poder contra el Cerdanyola A (1-2), mentre que, en Segona Categoria, Rafa Miró i Julio Pazo van caure davant el Sant Martí A per 2 a 0, mateixa sort que van córrer Sergio Garrido i Nani Durán contra l’Abrera b (2-0). Finalment, en Tercera Categoria, derrota de Sergio Aguilera i Xavi Segura contra el Pelotari Santa Coloma (1-2).

Victòria de la parella de pilota a mà

El CN Terrassa va vèncer folgadament la Casa de los Navarros en la quarta jornada del Campionat de Catalunya de Pilota a Mà per parelles. La parella egarenca formada per José Félix Gómez “Ávila” i José María Tudanca, que milita a Segona Categoria, va derrotar David Blanca i Pau Giménez per un concloent 22 a 7. Els egarencs van mostrar-se molt superiors al rival i van dominar el matx des del principi fins al final.