Les quatre aplicacions que permeten fer trucades gratuïtes

per Redacció, 21 de març de 2015 a les 05:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Encara que WhatsApp comenci a incorporar el servei de trucades a la seva aplicació, ja fa un temps que existeixen alternatives per cada sistema operatiu que fan el mateix. El principal avantatge de WhatsApp és que l'utilitza milions de persones i que el servei està integrat en l'aplicació. Tot i així, aquestes aplicacions també estan integrades amb el sistema operatiu dels dispositius:
 
Facetime (iOS). Per cada contacte s'ha d'escollir si fer una trucada normal o a través de FaceTime Audio. L'altre usuari haurà de tenir un iPhone, iPad o OS X i tenir un compte de Apple ID. 
Hangouts (iOS i Android). No està integrada amb els sistema operatiu i cal baixar-se una aplicació extra. Tot i així, serveix per fer trucades tradicionals i a altres usuaris de Hangouts. Té versió mòbil, d'escriptori i la qualitat de les trucades és molt bona. 
Skype (iOS, Android, Windows Phone i BlackBerry). La integració d'Skype a Windows és molt bona, i amb Windows 10 estarà integrada perfectament al telèfon i a l'escriptori. Inclou trucades internacionals a preus molt assequibles. 
BlackBerry Messenger (BlackBerry). No és gaire coneguda, però incorpora un servei de trucades compatible entre els usuaris de la plataforma, com també amb iOS i Android si tenen l'aplicació corresponent. 

 

Participació