El Consell Esportiu apropa el golf als infants

La Torre
17 de març del 2015
Els nens, al camp de golf de Matadepera
Els nens, al camp de golf de Matadepera | Foto: CEVO

Els nens, al camp de golf de Matadepera Foto: CEVO


El passat dissabte 14 de març, es va dur a terme a les instal·lacions del Camp de Golf Municipal de Matadepera una jornada adaptació al golf per als nens que estan participant a les jornades multiesportives que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental. En aquesta jornada es va iniciar als participants en aquest esport introduint coneixements bàsics com pot ser el joc curt, el joc llarg, putt, les regles de comportament i normes bàsiques del golf, tot des d’una vessant lúdica i recreativa. Aquesta jornada es va distribuir en 3 torns diferents i al llarg del matí van participar un total de 119 nens i nenes de 12 escoles diferents de Terrassa i Rubí.
 
Paral·lelament, en el Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal, es va celebrar una nova jornada de Dansa Esportiva, aquest cop estava adreçada a les categories d’infantil, cadet i Juvenil. La instal·lació es va omplir amb més 140 nois i noies que van demostrar les seves dots artístiques realitzant balls de diferents modalitats i representat a un total de 12 grups de diferents escoles i entitats de Castellbisbal, Rubí, Terrassa i Sant Cugat.

Setmana del 16 al 20

Aquesta setmana s'ha iniciat la promoció esportiva de Rugbi que el Consell esportiu dur a terme conjuntament amb els Carboners de Terrassa. Activitat que des de fa 2 cursos es realitza per apropar l'esport a alumenes de primària i secundària de la comarca o a través de les direccions dels jugadors de l'entitat poden fer un tastet d'un dels esports que cada cop té més presència a la ciutat.

Paral·lelament, dijous dia 19 al matí el Club Voleibol Terrassa i el Consell Esportiu portaran el voleibol a l'escola la Roda, on amb la presència de jugadors i jugadores de l'entitat, els nois i noies del centre educatiu tindran una presa de contacte amb l'esport. Aquesta serà la tercera col·laboració de les entitats aquests curs i que encara tornaran a portar l'esport a les escoles de la ciutat 7 vegades més aquest curs.