Les bicicletes ocupen el Camí Moliner

La setzena edició d’aquesta marxa en BTT ha estat un èxit

Nació Digital
16 de març del 2015
Actualitzat a la 13:01h
El Camí Moliner ha celebrat aquest diumenge 15 de març una nova edició que ha tornat a omplir de bicis el poble i els seus voltants, rememorant el recorregut que feien antigament els carruatges que portaven el gra des dels camps de conreu fins als molins. La sortida va estar presidida per l'alcaldessa de Matadepera i el regidor d'Esports Quico Sala que poc abans de la sortida van saludar als organitzadors i participants, i van fer un breu parlament de presentació. 

Ha estat la 16a edició d’aquesta marxa en BTT, ja completament consolidada, que ha tornat a oferir dos recorreguts principals. El primer, una volta curta de 42 quilòmetres amb 1.100 metres de desnivell. El segon, una volta llarga de més dificultat, amb un recorregut de 60 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell. També s'ha tornat a celebrar una volta familiar guiada d’uns assequibles 15 quilòmetres pels voltants del municipi.

La novetat principal d’aquesta edició ha estat el canvi de lloc de la sortida i arribada. Si habitualment es feia des del Pavelló, en aquesta ocasió el punt de sortida s'ha traslladat a les instal·lacions del Camp de Golf Municipal, a Can Vinyers.