Els destins preferits per passar Setmana Santa

Nova york
Nova york | Flickr: Scott Hudson
Redacció
16 de març del 2015
Actualitzat a les 11:16h

Nova York. Foto: Flickr: Scott Hudson


Nova York és el destí preferit per passar Setmana Santa, segons dades del web lastminute.com recollides per Europa Press. La famosa ciutat estatunidenca és la que més reserves acumula a l'estat espanyol pel que fa a l'àmbit internacional.

Els preus per volar-hi es mouen entre els 511 euros i els 800 euros per persona en funció de les dates -marxar a finals de març és més assequible que fer-ho la primera setmana d'abril i pot suposar un estalvi de més de 200 euros-. 

Els que opten per quedar-se més a prop i no sortir d'Europa es decanten per Londres i Roma. A hores d'ara, però, els preus no són precisament barats. Els bitllets d'anada -2 d'abril- i tornada -6 d'abril- per anar a la capital italiana costen 215 euros, una xifra que augmenta fins a 367 euros si el destí elegit és Londres, segons lastminute.com.

Entre les 10 escapades preferides també s'hi troben Amsterdam, París, Berlín o Viena. Una llista que completen ciutats més properes com ara Madrid, Palma de Mallorca i Santa Cruz de Tenerife.