L'Atlètic Terrassa guanya la quinzena Copa del Rei

En categoria femenina el Polo s'ha endut el títol i Gigi Oliva ha estat Millor Jugadora

La Torre
16 de març del 2015
Actualitzat a les 12:51h
L'Atlètic Terrassa guanya a Can Salas la seva quinzena Copa del Rei
L'Atlètic Terrassa guanya a Can Salas la seva quinzena Copa del Rei | A.T.

L'Atlètic masculí ha aconseguit la seva quinzena Copa del Rei, la segona a casa, al derrotar aquest el RC Polo als shoot-outs després d'empatar a un gol els seixanta minuts reglamentaris. 

El Polo ha sortit molt fort i ha dominat la possessió al primer quart, en què ha gaudit de tres penals córner que la defensa i un brillant Marc Calzada han resolt sense problemes. Abans d'acabar el primer període l'Atlètic ha gaudit d'un penal córner, però ha fallat en la seva execució.

El segon quart ha estat més igualat, i quan el Polo s'ha avançat amb un gol d'Àlex Casasayas l'Atlètic ha reaccionat i ha provocat un penal que, aquest cop sí, ha acabat dins la porteria gràcies al gran llançament de Marc Sallés.

La segona meitat ha estat de l'Atlètic, que ha dominat la possessió i els atacs, però ha fallat a l'hora de concloure les seves jugades. El Polo ha buscat els contraatacs amb molt de perill, però la defensa de l'Atlètic ha estat molt efectiva a l'hora de tallar el perill.

L'empat ha provocat que s'arribés a la ronda de shoot-outs. Marc Calzada s'ha fet immens a l'aturar els dos primers del conjunt polista, i Marc Sallés ha tingut molta sang freda per transformar l'últim i definitiu i fer que el títol, la quinzena Copa del Rei, es quedi a Can Salas. Després del partit els jugadors s'han banyat a la bassa de l'Atlètic, com marca la tradició.

El podi l'ha completat la Complutense, que ha aconseguit el tercer lloc al guanyar el Júnior. El màxim golejador ha estat Inyaki Freixa, el millor jugador segons la RFEH Xavi Lleonart i el millor porter Mario Fernández.

 

L'Atlètic Terrassa guanya a Can Salas la seva quinzena Copa del Rei Foto: A.T.

En categoria femenina el Polo s'ha endut el títol al guanyar la Real Sociedad a la final. La jugadora formada a l'Atlètic Gigi Oliva s'ha endut el premi a Millor Jugadora pels seus mèrits al camp.