L'Euncet crea un Consell Assessor per teixir ponts amb les empreses

El nou òrgan pretén, entre d'altres, crear un programa de beques pels alumnes més brillants o potenciar els programes de recerca

per La Torre, 15 de març de 2015 a les 11:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Representants del Consell Assessor Foto: Euncet


L’Euncet Business School avança en el seu objectiu d’estrènyer els lligams amb el sector empresarial vallesà. En aquest sentit, s’inscriu la constitució del Consell Assessor d’Empreses i Professionals creat recentment amb la participació d’un total de 42 empreses. El president de l’Euncet Business School, Eusebi Cima, es mostra especialment satisfet amb la resposta del teixit empresarial vallesà i explica que aquests òrgan "ens permetrà potenciar les relacions entre ambdues parts i avançar conjuntament en innovació aplicada, desenvolupament". Per la seva banda, la directora de l’escola de negocis, Dolors Puig, assegura que "el més positiu és que els empresaris i les empresàries veuen cada dia més necessari crear ponts entre universitat i empresa com a font de noves oportunitats per ambdues bandes".


Entre els objectius immediats del Consell està la creació d’un programa de beques en què les empreses contribuiran als estudis a l’Euncet dels nois i les noies amb currículums més brillants. El Consell també preveu la participació de les empreses en programes de recerca, co-direcció de Treballs de Fi de Curs i Màster, en el Be Update i Masterclass així com en la presentació de casos propis d’èxit i com a ponents.  

Empreses al Consell Assessor: 

Actiu Humà, Aedipe Catalunya, Applus, Banc Sabadell, Beralmar, CheckPoint, Chemipol, Chimigraf, Circutor, Cirsa, COPCISA CORP, Dassault Systemes España, SL., Denso, Egarsat, Erm Risk Management, Estamp, Galloplast, Gradhermetic, Grupo Indukern, Grupo Uno CTC, Hitachi, Iman Grupo, Imc Toys, Lamp, Leitat, Lloveras, Mane, Moventia (MARFINA), Mútua Terrassa, Natura Bissé, Peakway, Price Waterhouse Coopers, Prinet, Prinet, Proceli Nutrition Gluten Free, RACC, Roler-Arcadie, SES Electro Industrial S.L., Seys, Synergetic Partners, System Group, Telstar, Tot-Net, Xpresa Corp.

 

Participació