Taula rodona amb ponents de luxe per parlar de cinema a Terrassa

Toni Vall, Alex Gorina i Ricard Ribera debatran aquest dilluns sobre si les pel·lícules d'abans eren millors que les d'ara

La Torre
15 de març del 2015
Actualitzat a les 10:53h
Aquest dilluns, a les set del vespre, la Sala d'Actes de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa EET acollirà la taula rodona "Era millor el cinema d'abans que no pas el d'ara?". L'acte, organitzat per ACTES, comptarà amb uns tertulians de luxe: el crític de cinema Àlex Gorina, el periodista Ricard Ribera, i el crític de cinema Toni Vall. Amb la moderació del periodista i comentarista cinematogràfic Albert Beorlegui. L'entrada és lliure.

Una de les controvèrsies que acostuma a envoltar qualsevol debat entre crítics i experts en cinema és la que discuteix si el cinema d’abans és millor al que es produeix ara. Són factors aparentment objectius o també hi intervenen factors emocionals? Podem afirmar que Eisenstein és millor que Tarantino, o Ford millor que Nolan, o estem parlant senzillament de criteris diferents? Hi té a veure en tot això l’impacte de les pel·lícules que haguem vist a la nostra joventut? Hem de valorar el cinema sota uns mateixos paràmetres, sempre? Aquestes són algunes de les reflexions que es debatran aquest dilluns a Terrassa.