El Consell Comarcal agafa el relleu al Consorci per l'Ocupació

Primers passos perquè l'ens vallesà prengui les funcions i estructures del Copevo, ja dissolt

La Torre
16 de març del 2015
Per tal de fer possible la integració de les polítiques de promoció econòmica i ocupació al Consell Comarcal un cop es dissolgui el Consorci per l’Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo) s’està creant la pertinent estructura organitzativa per tal que el Consell Comarcal pugui desenvolupar les seves funcions en aquesta matèria.
 
El Ple del Consell Comarcal va aprovar la creació de la Comissió Informativa de Promoció Econòmica i Ocupació, sota la presidència de la pròpia Presidenta del Consell o d’un conseller/a comarcal en qui delegui. Aquesta Comissió Informativa tindrà per objectiu analitzar i avaluar propostes, projectes, estudis, etc. i emetre dictàmens i propostes d'acord per elevar al Ple, informar prèviament a la seva aprovació, de tots aquells assumptes la competència dels quals correspongui al Ple i realitzar els estudis que li siguin sol·licitats pel Ple.
 
També es va aprovar la creació de la comissió informativa especial denominada ”Comissió Comarcal de Promoció Econòmica i Ocupació”. En aquest cas, estarà presidida pel president/a de  comissió informativa i  estarà integrada pels 23  regidors dels municipis de la comarca (un membre per cada municipi).Les seves funcions seran: definir les prioritats i actuacions en l’àmbit de promoció econòmica i ocupació de la comarca, fer el seguiment i garantir la continuïtat dels compromisos i de la interlocució amb altres institucions o emetre informes a la comissió informativa corresponent.