Penyes i directiva del Terrassa FC, contra els propietaris

La reunió d'urgència entre els grups d'animació i els responsables de la junta acaba amb la retirada de la jornada econòmica i l'aposta per instal·lar unes urnes per recaptar diners per la plantilla i cos tècnic | Es mostren molt crítics amb la "situació de desgovern" actual al club i demanen una solució immediata

La Torre
13 de març del 2015
Actualitzat a la 13:08h
Setmana moguda al Terrassa FC. Dilluns, les penyes i grups d'animació del club egarenc donaven a conèixer una iniciativa solidària per recaptar diners per als jugadors i cos tècnic davant l'impagament dels salaris del mes de febrer. Dos dies després, la directiva anunciava que el partit de diumenge a l'Estadi Olímpic seria una jornada econòmica. La reacció de les penyes va ser d'indignació i van fer una crida a boicotejar el partit.

Com a conseqüència, el Terrassa FC va emetre un comunicat en què els directius es plantaven, exigien solucions als propietaris i convocaven totes les penyes a una reunió urgent que va tenir lloc aquest dijous al vespre. Els participants van ser Torrente Colorao, Orgullo Egarense, P.A.K.A., Curva 1906, Supporters Gol Nord, socis a títol individual del club, i els directius del Terrassa FC i del Club Esportiu Futbol Base.

Aquest divendres, s'ha emès un comunicat oficial per part de tots els participants en el qual es vol posar de manifest "la situació "real i complicada de la institució, la qual està sotmesa a un desgovern total i on els responsables legals de la Societat Anònima no estan actuant per buscar les solucions mes immediates a la problemàtica actual".

Així mateix, en la reunió s'ha deixat palès per part de la directiva, que totes les accions que a partir d'ara es portin a terme, aniran a títol individual com a socis de l'entitat i serà amb la intenció de col·laborar en un front comú, però "no defensant ni representant a cap dels propietaris/responsables de la Societat Anònima Esportiva".

En aquest sentit entre tots els assistents a la reunió, es va buscar apropar postures i tractar de sumar esforços, per anar tots en una mateixa direcció i amb un mateix objectiu. Per aquest motiu, la directiva ha decidit anul·lar la jornada econòmica en benefici de la plantilla d’aquest diumenge 15 de març i permetre i ajudar en la instal·lació per part de les penyes del Club, d’unes urnes a tribuna i general per portar a terme la Jornada Solidària per la Plantilla i Cos Tècnic.

Sí però que l'entrada per als no socis serà de 5 euros i tota la seva recaptació anirà per "cobrir les urgències més necessàries a nivell econòmic, dels impagaments amb la
plantilla i cos Tècnic". Els socis podran entrar gratuïtament, i si volen, un cop dins, podran dipositar la voluntat a les urnes. 

Directiva i penyes demanen el màxim suport a l'afició aquest diumenge a l'Estadi en un partit a les cinc de la tarda contra el Vilassar.