Mina obté el millor resultat en el grau de compliment de Compromisos

Des dels inicis de l'aplicació de la Carta de Compromisos s'han aportat a finalitats socials 36.380 euros

La Torre
12 de març del 2015
Actualitzat a les 11:30h
Mina, Aigües de Terrassa ha obtingut el millor resultat en el grau de compliment de la Carta de Compromisos 2014. En el darrer exercici, no només s’ha mantingut el grau de compliment dels exercicis anteriors sinó que ha estat el que ha obtingut el millor percentatge, d’un 96,85%.

Actualment, els compromisos són 9 ja que el 2012 se’n van incorporar dos de nous: Transparència en la informació de la regularitat en el servei i Temps de resolució de les gestions comercials a les nostres oficines. Mina es va comprometre l’any 2009, quan va presentar la Carta de Compromisos, a fer-ne públics els resultats de forma anual. Es per això que al web es pot trobar tota la informació sobre la Carta de Compromisos de Mina, així com el darrer detall i explicació del càlcul d’aquests compromisos.

Tal com també estableix la carta, en el moment que hi ha un incompliment dels compromisos establerts, Mina s’autopenalitza i fa una donació a Fundació Mina d’uns imports per tal de destinar-los a finalitats socials, com ara el repartiment d’aliments als més necessitats i a incrementar la partida d’ajuts als escolars amb dificultats econòmiques. Des dels inicis de l’aplicació de la Carta de Compromisos, s’han aportat un total de 36.380 euros, incloent els 5.492 euros d’aquest 2014.

Des de Mina, entenen que l’evolució d’aquest índex confirma la ferma voluntat i compromís de millora envers els seus clients i alhora avala la "permanent política de gestió integral de la qualitat aplicada per la societat".