El germà li crema la moto i li destrossa la porta del pis

La Policia Municipal i Bombers van actuar la matinada d'aquest dimecres per apagar un incendi provocat que va acabar amb una agressió entre germans

La Torre
11 de març del 2015
Actualitzat el 16 de març a les 17:18h
Un veí del carrer del Morral del Llop va alertar la Policia Municipal a un quart d'una de la matinada d'aquest dimecres perquè hi havia una motocicleta cremant a la via. Bombers i agents van desplaçar-se fins al lloc per esbrinar què havia passat i per apagar les flames que van calcinar el vehicle. 

La patrulla va intentar contactar amb el propietari de la motocicleta però no hi va haver sort. Mentrestant, van localitzar a pocs metres de l'incendi un jove. En l'identificació va sortir que era el germà del titular del vehicle i que tenia nombrosos antecedents policials, entre els quals un delicte per incendi. L'home presentava diverses erosions al cos, com si s'hagués barallat.

Els bombers van constatar que l'incendi semblava provocat ja que a prop de la moto hi havia una ampolla de colònia amb la qual haurien ruixat presumptament el vehicle per calar-hi foc.

A les tres de la matinada, una persona es va presentar a prefectura afirmant ser el titular del vehicle. A més, portava una declaració de lesions. L'home volia denunciar el seu germà per agressió i per ser l'autor de la crema de la motocicleta. Una hora després, amb la denúncia interposada, els Mossos d'Esquadra van procedir a detenir l'agressor per un delicte de lesions en l'àmbit de la llar.

Però a més, a dos quarts de cinc de la matinada, la Policia Municipal va rebre una trucada de l'home que havia interposat la denúncia contra el seu germà perquè havien arribat a casa seva, al carrer del Cavall Bernat, i s'havien trobat la porta de l'entrada destrossada. Els agents van anar fins a l'habitatge i van comprovar com, efectivament, la porta estava abonyegada pel llançament de panots de la vorera, els vidres estaven trencats i el marc de la porta també tenia danys. Els agents van realitzar l'acte de danys i la víctima va ampliar la denúncia contra el seu parent.