Recital poètic amb Cos de Lletra

Aquest dijous, l'Ateneu Candela acull l'espectacle "Desassossec"

La Torre
12 de març del 2015

Aquest proper dijous 12 de març a les nou del vespre, el Cafè del Candela i la Llibreria Synusia organitzen la tercera presentació del cicle Poesia al Candela: "Desassosec" amb la companyia de teatre Cos de Lletra, que estrena recital.

Un recorregut pel vast dolor i la incipient joia dels poemes de Cesare Pavese, Jaime Gil de Biedma, Gabriel Ferrater, José Hierro, Tomas Tranströmer i Montserrat Abelló, entre d’altres. Sota una selecció i interpretació a càrrec de Salva Artesero i Ruth Vilar. Durada de 55 minuts.

La companyia Cos de Lletra està formada per Salva Artesero i Ruth Vilar. Des de l’any 2006 ha estrenat els espectacles "La cua del Paradís", a partir de contes de Pere Calders, 2013; "Los niños tontos", d'Ana María Matute, 2012; "Mañana, mañana", basat en el Teatro Inconcluso de Federico García Lorca, 2010; "Ja és hora que se sàpiga", poemes de Pere Quart amb música en directe, 2007; "Com gotes d’aigua", poemes de Joana Raspall, 2006. També ha presentat el recital "Dos vins fan quaranta", 2012; així com les lectures dramatitzades de "L'espedaçament", 2011, "Contra" i "En companyia de Shakespeare", 2012.

Preu: Taquilla inversa