Accedir a un WC serà més fàcil pels malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa

Es posa en marxa la campanya "No puc esperar!"

La Torre
11 de març del 2015
Actualitzat a les 17:20h
Representants de les entitats implicades en la campanya
Representants de les entitats implicades en la campanya | A.T.

Representants de les entitats implicades en la campanya Foto: A.T.


El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, i la regidora de Salut, Núria Riera, han presentat aquest dimecres el projecte “No puc esperar!” impulsat per l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i per la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. 

En l’acte hi han participat els representants dels diferents actors implicats en la implementació del projecte a la ciutat: En aquest acte, que ha tingut lloc a la Masia Freixa, han participat també representants dels diferents actors implicats en la implementació del projecte a la ciutat: Roser Vallès, directora general d'Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya; Ángeles Roca d'ACCU Catalunya; Marta Piqueras, del Consorci Sanitari de Terrassa; i Maria Esteve, de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Adjuntem imatges.

“No puc esperar!” és un projecte pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo. La finalitat és que aquestes persones puguin accedir-hi de manera gratuïta i ràpida als serveis dels establiments comercials. A la presentació també hi han assistit representants de les associacions comercials i dels gremis professionals de la ciutat que donen suport al projecte.