Crida a l'afició per pagar els jugadors del Terrassa FC

Aquest diumenge, les penyes dipositaran unes urnes a l'Estadi Olímpic per tal que els socis i simpatitzants ajudin a pal·liar els impagaments en els salaris de la plantilla i cos tècnic

La Torre
10 de març del 2015
Actualitzat el 11 de març a les 18:39h
Les penyes del Terrassa FC han emès un comunicat arran dels darrers esdeveniments viscuts al club egarenc i davant l'impagament dels salaris als jugadors i cos tècnic en el qual manifesten que han pres la decisió i la iniciativa de demanar col·laboració a tots els socis, seguidors i simpatitzants. 

Per això, sol·liciten que es col·labori econòmicament a paliar "en la mesura del possible la delicada situació per la qual està travessant els jugadors, els quals han demostrar la seva professionalitat". Per fer-ho, aquest diumenge, a les taquilles de tribuna i de preferent hi haurà unes urnes custodiades per membres de les penyes per tal que tothom que ho cregui oportú pugui deixar-hi una donació. Un cop finalitzat el partit es farà el lliurament dels diners recaptats a un responsable de la plantilla per tal que es procedeixi a repartir-ho entre els seus membres.