Mil propostes ciutadanes per al programa electoral del PSC

Des que es va posar en marxa la campanya a inicis de febrer, els socialistes han recollit gairebé un miler d'idees o preocupacions ciutadanes per millorar Terrassa

per La Torre , 8 de març de 2015 a les 07:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El PSC de Terrassa valora de forma "molt positiva" l’acollida que ha tingut la campanya de recollida de propostes per al programa electoral entre la ciutadania. Segons el responsable de la campanya electoral, Xavier Cardona: “el nostre procés participatiu ha calat entre els ciutadans i ciutadanes de Terrassa, molts ens han donat la seva opinió sobre el què creuen que podria millorar la ciutat i també les seves inquietuds de cara al futur” i en aquest sentit, el Secretari d’Organització de l’agrupació ha avançat que, des de la seva posada en marxa a principis de febrer “ja hem recollit prop d’un miler de propostes que tenen a veure amb diversos àmbits: l’urbanisme, el manteniment urbà, els serveis municipals, el comerç, la joventut, la infància, la gent gran, l’oci... Són propostes que contestarem una per una i incorporarem al debat del programa, obert a tota la ciutat”.

Cardona ha afegit: “la gent està sent molt generosa i és nota que una bona part de la ciutadania està implicada en la millora de Terrassa, es preocupen pel seu carrer, pel seu barri i pels seus conciutadans. El ritme de recollida és molt positiu, per això hem volgut ampliar el procés”. 


Des de principis de febrer, aquelles persones que ho desitgin poden fer arribar les seves propostes a la candidatura de "Jordi Ballart. Sota el lema I tu? Com vols que sigui Terrassa?" Els socialistes han habilitat diversos canals de participació: les aportacions es poden fer a la nova pàgina web ballart2015.cat, a través del telèfon 93 780 10 00, mitjançant el correu electrònic ballart2015@gmail.com, el whatsapp 620 72 78 89 o també a través del twitter i facebook. Les propostes o projectes que els ciutadans proposin s’incorporaran als debats dels diferents grups de discussió del programa electoral, on s’analitzaran i es valorarà si es poden dur a la pràctica. 

Paral·lelament, el PSC de Terrassa ha portat el procés participatiu al carrer perquè segons Cardona: “no n'hi ha prou amb obrir una web, sinó que -si ens ho creiem de veritat- el que cal és anar buscar personalment els ciutadans i ciutadanes”. Els socialistes han visitat tots els barris de la ciutat i gràcies a la quarantena de voluntaris i voluntàries que s’han apuntat a la campanya han muntat més d’una trentena de parades informatives, en les que també s’han recollit propostes de la ciutadania. Segons ha explicat el cap de campanya: “estem molt satisfets de com respon la gent a tots els barris, amb idees en positiu i també amb queixes i crítiques que cal analitzar i raonar amb sensatesa i humilitat".


Segons ha afirmat Xavier Cardona: “gràcies al procés participatiu, hem pogut prendre el pols a la ciutat i hem recollit un munt de propostes interessants que ara caldrà valorar, mirar si són factibles i finalment incloure-les en el nostre programa electoral, que volem que sigui el millor programa per a una candidatura oberta a tota
la ciutat".

 

Participació