Queixa veïnal per obres inacabades a Sant Llorenç

El 2009 es va iniciar la rehabilitació interior i exterior dels blocs ubicats al barri per tal de millorar-ne l'accessibilitat i la seguretat; cinc anys després, les obres han quedat a mitges i ningú se'n fa responsable

La Torre
01 de març del 2015
Actualitzat el 05 de març a les 17:11h
Els veïns pateixen des de fa anys els inconvenients per les obres inacabades
Els veïns pateixen des de fa anys els inconvenients per les obres inacabades | Foto: A.E.

Una veïna de Terrassa ha llançat una petició a la xarxa Change.org en què demana que s'acabin les obres dels ascensors externs dels pisos del barri de Sant Llorenç. La missiva, dirigida a la Generalitat però també a l'Ajuntament de Terrassa, compta amb el suport d'una quarantena de persones.

Anna Espinosa, una de les persones afectades d'aquests blocs de pisos, recorda que les obres van iniciar-se el juliol de 2009 i que poc després es van interrompre. Cinc anys més tard, continuen paralitzades. Afirma que "l'escala està a mig construir, omplint-se de brutícia i ocasionant condicions de vida dificultoses pels veïns; a més, l'ascensor ja està instal·lat però mai ha arribat a funcionar, perjudicant els veïns d'edat avançada".

"La part corresponent a les comunitats de veïns ja està pagada, però fa un any que els operaris no treballen a la nostra escala i els últims cops que venien no portaven els materials necessaris per treballar", es queixa l'egarenca. 

Espinosa considera "molt necessari acabar la rehabilitació dels edificis" i sentencia que "sento vergonya aliena de la manera que es dóna solució a les necessitats del barri, deixant projectes inacabats mentre es presumeix de campanyes de neteja de grafitis".