C's reclama 'garanties i transparència' en la concessió del servei de l'aigua

La formació local afirma que el debat no rau en si s'adjudica a una empresa privada o es municipalitza sinó que es tracta "d'eficiència i sensibilitat"

per La Torre , 27 de febrer de 2015 a les 16:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu de l'agrupació de Ciutadans (C's) de Terrassa, Javier González, ha demanat "garanties i transparència per a la nova concessió del subministrament d'aigua a la ciutat" després de reunir-se amb el president de Mina d'Aigües de Terrassa i amb el director general de l'empresa.

González ha assegurat que "amb l'arribada de Ciutadans al govern local, els veïns de Terrassa no hauran de triar entre la falta de lideratge de l'actual alcalde ni els populismes que volen destruir-ho tot". El portaveu de Ciutadans ha advertit que "la distribució de l'aigua és un tema essencial que ens afecta a tots" pel que ha defensat "un nou model que millori les experiències del passat sense haver de renunciar al factor humà i tècnic actual que és un actiu per a la ciutat".


C's ha explicat que el programa municipal del seu partit "defensa una proposta comuna per a tots els ajuntaments d'Espanya". "Nosaltres no som dogmàtics en el tema de la concessió de l'aigua, no es tracta de públic o privat, es tracta d'eficiència i sensibilitat" ha destacat i ha afegit que "l'important és que els ciutadans tinguin un servei òptim, mediambientalment correcte i que una futura concessió assumeixi també el compromís de manteniment del subministrament a les famílies en risc d'exclusió social".

 

Participació