Nova edició del Mercat de les Puces de Ca n'Aurell de Terrassa

El Parc de Sant Jordi acollirà parades, tallers, cercavila amb el Drac Baluk o visites guiades

La Torre
27 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:55h
Des de Ca n'Aurell Comerç i Servei organitzen aquest 28 de febrer el Mercat de les Puces de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, que celebra un any de vida. Com a cada edició, hi haurà comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc de Sant Jordi, al voltant de la Masia Freixa, de 10 a 14 h. El mercat es repeteix mensualment, l’últim dissabte de cada mes.

A les 61 parades del Mercat de les Puces s'hi pot trobar de tot. La companyia del Drac Baluk ajudarà amb les activitats infantils, i disposarà d’una parada en la qual s'exposarà el Drac Baluk i els materials que utilitza la colla: timbals, casaques i utensilis per fer el foc. També podrem aprendre el joc de malabars. I a les 11 h i a les 13.30 h es farà una cercavila al voltant de la Masia Freixa.

També a l’era, es podrà jugar a tennis amb l’ajuda de Font-sin, que presenta un producte per poder practicar aquest esport sense necessitar tant espai. A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts al parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa. Els horaris de les visites són a les 10.30 h i a les 12.30 h. Hi ha 30 places.