​El PP porta l'adjudicació del transport de Terrassa al ple municipal

Els populars demanen explicacions davant la segona vegada que el Tribunal tomba la licitació i exigeix responsabilitats a l'equip de govern

per La Torre, 26 de febrer de 2015 a les 12:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal del Partit Popular ha entrat una instància amb diverses preguntes per ser contestades al ple ordinari d'aquest mes de febrer. El denominador comú és: l'anul·lació per segona vegada de l'adjudicació del contracte de gestió del servei públic de transport col·lectiu de Terrassa.

Els populars demanen, entre d'altres, saber si l'equip de govern reconeix que s'han produït "errades molt greus en la tramitació del procediment obert" així com si es compromet a exigir "les responsabilitats internes que corresponguin". 


El PP també vol saber si s'ha valorat l'opció d'iniciar un nou procediment, perquè s'ha descartat fer un informe tècnic que compleixi amb les consideracions i requisits sol·licitats pel Tribunal Catala de Contractes o com pot afectar aquesta anul·lació en la planificació futur de la mobilitat a Terrassa.
 

Preguntes presentades pel PP Terrassa

 

Participació