Terrassa se suma a la vaga general contra la reforma estudiantil 3+2

El ministre Wert i la seva reforma han estat el blanc de les protestes dels centenars d'estudiants que han participat aquest dijous en una manifestació pels carrers de la ciutat

La Torre
26 de febrer del 2015
Actualitzat el 27 de febrer a les 12:47h
Els estudiants s'han manifestat aquest dijous pels carrers de Terrassa
Els estudiants s'han manifestat aquest dijous pels carrers de Terrassa | Foto: Cristóbal Castro

Els estudiants s'han manifestat aquest dijous pels carrers de Terrassa Foto: Cristóbal Castro


Aquest dijous, dia 26 de febrer, prop de 300 estudiants han secundat la vaga convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (Sepc) Montserrat Roig Terrassa i l'Assemblea d'Estudiants de Terrassa en rebuig a la Reforma del 3+2 i l'Estratègia Universitària 2015. La jornada ha tingut lloc de forma paral·lela a la resta de concentracions que s'han realitzat a diverses ciutats catalanes.

L'acte s'ha iniciat a dos quarts d'onze del matí des de la plaça del Progrés i ha transcorregut per als carrers cèntrics de la ciutat fins arribar a l'estació de Renfe, lloc on s'ha llegit el manifest. La manifestació no ha registrat incidents rellevants tret d'algunes pintades a les portes d'entitats bancàries de "Fora les empreses de l'ensenyament" i, sobretot, la crema d'un ninot amb la cara del ministre Wert just davant de la seu del Partit Popular egarenc, a la rambla d'Ègara.