Salvadó deixa de ser regidor de Terrassa per una malaltia

El lloc buit que deixa a ICV-EUiA l'ocupa Elena Dinarès Sellarès, atès que Núria Alcalà i Abel Martínez, al que els corresponia per situació a la llista de candidats presentada a les darreres eleccions municipals, han renunciat a cobrir la vacant

J.M.O.
26 de febrer del 2015
Actualitzat el 05 de març a les 17:10h
Antoni Salvadó en una intervenció al ple de Terrassa
Antoni Salvadó en una intervenció al ple de Terrassa | Foto: T.F.

Antoni Salvadó Nayach, regidor d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Terrassa, ha presentat aquest dijous la seva renúncia al càrrec, que ostenta des de la presa de possessió produïda el dia 11 de juny de l'any 2011. El polític abandona per problemes de salut. Malgrat que només queden tres mesos per acabar la legislatura, es veu obligat a plegar per culpa de la malaltia. Manel Pérez, en nom propi i en el de l'equip de govern i del reste de grups, li ha desitjat una ràpida recuperació.

Nascut a la Pobla de Segur el 1969, és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, i conseller delegat de Serveis Socials, Joventut i Oci de l'Ajuntament de Terrassa.

El lloc buit que deixa a ICV-EUiA l'ocupa Elena Dinarès Sellarès, atès que Núria Alcalà i Abel Martínez, al que els corresponia per situació a la llista de candidats presentada a les darreres eleccions municipals, han renunciat a cobrir la vacant.