Can Tusell ajuda els joves emprenedors a ocupar els locals buits

per La Torre, 25 de febrer de 2015 a les 11:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Representants de les entitats implicades en el projecte Foto: A.T.


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va assistir aquest dimarts a la signatura del primer contracte d’arrendament comercial del projecte “Ni un local buit!”, impulsat per l’Associació de Veïns de Can Tusell i l’Esplai La Fàbrica, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç del barri. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, busca facilitar la instal·lació de negocis a joves emprenedors i emprenedores, implicant als propietaris de locals buits perquè ajustin els preus a la demanda. 


L'acte va comptar amb la presència del president de l’Associació de Veïns de Can Tusell i responsable de l'Esplai La Fàbrica, Noel Duque, a més de diversos veïns i veïnes del barri, així com d'altres propietaris i joves interessats en obrir-hi noves activitats. També hi van assistir el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado; la regidora de Participació Ciutadana, Districtes i Equipaments Cívics, Lluïsa Melgares; i la regidora del Districte 6, Teresa Casals.

 

Participació