Tinder oferirà noves funcions de pagament en la seva versió «Plus»

Amb 50 milions d'usuaris, és una de les aplicacions que estan més de moda a l’hora de trobar parella

Redacció
25 de febrer del 2015
990_1424694902tinder
990_1424694902tinder


Tinder, l’aplicació social de moda per conèixer gent i lligar, prepara una versió “premium” amb dues noves funcions de pagament, tal com explica aquest nou vídeo promocional de l’empresa. Tot i que encara és una incògnita quan arribarà aquesta nova versió de pagament del Tinder, ja és segur que inclourà dues noves funcionalitats anomenades “Passport” i “Undo”.

La primera, “Passport”, permet als usuaris fer “m’agrada” a persones que viuen en un lloc determinat i, si és correspost, començar a parlar amb elles. És a dir, no només permetrà conèixer gent de llocs pròxims, si no que permetrà establir relacions des de qualsevol lloc del món. “Undo”, en canvi, fa que es pugui eliminar un “m’agrada” que s’ha fet de manera accidental o si s’ha canviat d’opinió. Com el seu nom indica, és el “desfés” de Tinder.

Tinder (Android/Iphone), amb més de 50 milions d'usuaris, és de les aplicacions que estan més de moda a l’hora de lligar i trobar parella. Consisteix en proposar fotografies als usuaris i cada persona decideix si li agrada o no fent lliscar la fotografia cap a la dreta o cap a l’esquerra.
 

Les millors aplicacions per lligar amb el mòbil