El PP vol ser garant de les dones embarassades de Terrassa

Els populars presenten una moció al ple de l'Ajuntament on proposen crear places d'aparcament especials per a les gestants

per La Torre, 24 de febrer de 2015 a les 16:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Partit Popular de Terrassa presenta per al ple d'aquest mes de febrer una moció sobre en defensa de la maternitat i les dones embarassades.

Els acords als quals vol que s'arribin inclouen, per exemple, que els Serveis Socials de l'Ajuntament de Terrassa "estableixin els mitjans necessaris per tal de prestar especial atenció a les dones embarassades que es trobin en situació de vulnerabilitat". Així mateix, volen que les dones gestants puguin "estacionar el seu vehicle en llocs cèntrics i estratègics, així com es fa amb les persones amb mobilitat reduïda; ja sigui a través de la creació de places d'aparcament especials o bé compartint les ja existents".


Els populars també volen que des de Serveis Socials s'assessori i s'orienti a les dones embarassades i s'estableixin criteris de preferència en la recepció d'ajudes econòmiques.

 

Participació