Terrassa acull el IX Fòrum d'empreses del sector industrial i aeronàutic

El fòrum universitari d'enginyeries aplega 24 estands, 23 presentacions d’empreses i 9 col·loquis

per La Torre , 23 de febrer de 2015 a les 16:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El dia 24 de febrer se celebrarà la novena edició del Fòrum d’empreses de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) i l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET), un dels més importants del panorama universitari català. L’acte d’inauguració tindrà lloc a la sala d’actes de l’ETSEIAT i estarà presidit pel vicerector de Personal Docent i Investigador de la UPC, Miquel Soriano, en representació del rector de la UPC en aquest acte, i hi assistiran el president del Consell Social de la UPC, Ramon Carbonell, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Tots tres estaran acompanyats pels directors de l’ETSEIAT i l’EET, Miguel Mudarra i Xavier Cañavate, respectivament. Tot seguit, Josep Miquel i Bas, director de serveis tècnics centrals de l’empresa B Braun Medical, impartirà la conferència titulada Enginyeria en la indústria farmacèutica.

Pol d’atracció d’empreses

Els recent titulats i l’estudiantat de l’ETSEIAT i de l’EET dels graus i dels màsters que ofereixen aquestes dues escoles podran contactar directament amb 26 importants empreses líders al seu sector i amb vuit institucions corporatives. Aquest fòrum no només s’ha consolidat com un important pol d’atracció empresarial a la cerca de talent, sinó que ha esdevingut una de les cites més importants d’aquestes característiques a Catalunya. “El IX Fòrum d’empreses del sector industrial i aeronàutic de l’ETSEIAT i de l’EET posa de relleu que el teixit industrial confia en la formació que les dues escoles imparteixen als futurs professionals”, afirma David González, un dels organitzador de l’esdeveniment. “Aquest Fòrum il·lustra d’una manera molt clara el talent i l’alt nivell que atresoren els nostres estudiants. La prova és que participen algunes de les empreses més importants del país”, conclou González.

A partir de les 11 hores i fins a les 17 hores, el programa es desenvolupa en tres sessions paral·leles de conferències, impartides per directius i responsables de recursos humans de les empreses que participen al Fòrum, i 24 estands muntats als passadissos i al vestíbul de l’ETSEIAT, que permetran a l’estudiantat conèixer els perfils professionals que necessiten les empreses. Per la seva part, les empreses tindran l’oportunitat de cercar els estudiants amb el perfil que més s’adapti a les seves necessitats. Igualment, les empreses disposaran d’aquest espai de networking per establir contacte entre elles.

 

Participació