CiU Ullastrell retreu a ERC que torni a usar la planta de terres per treure vots

Els convergents posen cullerada en la picabaralla entre els regidors Jaume Puig i Quim Bigordà

Lluïsa Tarrida
24 de febrer del 2015
Actualitzat el 04 de març a la 13:03h
Arran de la picabaralla entre el regidor d'ERC Jaume Puig i el de CiU Terrassa Quim Bigordà, des de CiU Ullastrell han volgut també dir-hi la seva. En un comunicat, la candidata a l'alcaldia Magda Rodó afirma que "aquest 2015, el grup municipal va renovar el seu lideratge, les seves propostes, els seus compromisos i les ganes de seguir treballant per Ullastrell i la seva gent. Tot amb la voluntat de treballar amb harmonia i consens" i subratllen que "no fem burles de res ni de ningú però tampoc utilitzem el passat per deixar en evidència que no es tenen idees".

Reconeixen que "l'anterior executiva de CiU Ullastrell va donar suport al projecte d'instal·lació d'una Planta de tractament de terres a Ullastrell. Entenc el 'NO a la Planta' que una bona part de veïns i veïnes d'Ullastrell va reflectir en les passades eleccions municipals. L'entenc i el respecto". Rodó manifesta que "em comprometo a treballar amb harmonia i consens perquè Ullastrell sigui el millor poble on viure, la gent sigui feliç i estigui orgullosa de formar-ne part". 
  
CiU Ullastrell admet haver "entès els errors del passat, entenem als nostres veïns i remarquem la necessitat de destacar els nostres productes com a valor afegit que ens caracteritza com a poble, educació, sanitat i d’altres temes. Nosaltres no tenim temps com d’altres per parlar del passat. Des de l’oposició hem treballat per fer propostes reals, propostes que ens involucrin a tots en positiu. Estem fent passes per no vendre fum com d’altres a tres mesos de les eleccions".