Ajornat l'inici de les jornades sobre el pluralisme religiós a Terrassa

L’Ateneu Terrassenc organitza tres actes amb representants del món acadèmic sobre els corrents religiosos a Catalunya

La Torre
23 de febrer del 2015
Actualitzat a les 9:52h
Aquest dilluns s'havien d'iniciar a l’Ateneu Terrassenc el primer dels tres actes per tal de debatre el pluralisme religiós al nostre país. Es tracta de conèixer, de la mà de personalitats del món acadèmic, la situació dels moviments i corrents religioses  presents a Catalunya. Per malaltia del ponent, però, l'organització s'ha vist obligada a suspendre la conferència dedicada a l'Islam que havia de tenir lloc aquest dilluns a dos quarts de vuit del vespre a càrrec de Dolors Bramon, doctora en Filosofia i Lletres, i en geografia i història. Professora emèrita de la Universitat de Barcelona.

Des de l'entitat són conscients que "no serà possible, òbviament, parlar de totes les religions, però  amb les conferències programades pensem que podem avançar en el coneixement del nostre pluralisme confessional".

Dimarts, 24 de febrer, a les 19:30h,
Presentació del llibre
"Els jueus catalans. La història que mai no t’han explicat", a càrrec del seu autor, Manuel Forcano, poeta, traductor i doctor en filologia semítica per la Universitat de Barcelona.

Dijous, 26 de febrer, a les 19:30h,
Conferència "Un cristianisme plural", a càrrec de Joan Estruch i Gibert, Doctor en Filosofia i lletres, Catedràtic jubilat de Sociologia i fundador del grup de recerca ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió). Medalla Narcís Monturiol (2006).

Totes les activitats tindran lloc a l’Ateneu Terrassenc (Passeig del Vapor Gran 39 B, Terrassa).