Terrassa exporta per primer cop un projecte d'arts visuals

“Constel·lacions familiars”, guanyador de la convocatòria Terrassa Comissariat 2012, es podrà veure a quatre ciutats catalanes

La Torre
19 de febrer del 2015
El projecte d’arts visuals “Constel·lacions Familiars”, produït per l’Ajuntament de Terrassa, que es va poder veure a la Sala Muncunill durant tot 2012 i part de 2013 dins del cicle Terrassa Comissariat, es podrà veure durant els propers mesos a quatre ciutats catalanes. El departament de Cultura de la Generalitat ha inclòs aquesta proposta dins del programa d’exposicions itinerants 2015-2016. Aquest és el primer cop que una producció d’arts visuals de l’Ajuntament de Terrassa s’exporta a altres ciutats. 

El Museu de l’Empordà de Figueres serà el primer a acollir “Constel·lacions Familiars”. Aquest divendres a les 19 h tindrà lloc l’acte d’inauguració de la mostra, que es podrà visitar fins al 12 d’abril. Posteriorment viatjarà a Can Palauet de Mataró, a la Fundació Palau de Caldes d’Estrach i a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà de Llobregat. "Constel·lacions familiars" és una mostra d’art col·lectiva a cura d’Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura], qui el 2012 va seleccionar obres de Sergi Botella, Lúa Coderch, Matías Costa, Paco Chanivet, Lola Lasurt, Ryan Rivadeneyra i Kateřina Šedá. 

El projecte va guanyar la convocatòria Terrassa Comissariat i l’Ajuntament de Terrassa va produir la mostra, que es va poder veure a l'EspaiDos de la Sala Muncunill. Part dels continguts de la mostra han canviat des d’aleshores perquè alguns artistes hi ha incorporat noves obres amb motiu d'aquesta itinerància.