Acord de patrocini i col·laboració entre Mina i Club Natació Terrassa

La Torre
19 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:09h
Marià Galí, Jaume Álvarez i Josep Lluís Armenter
Marià Galí, Jaume Álvarez i Josep Lluís Armenter | Foto: Maria Diaz

La samarreta del CN Terrassa amb el patrocini de Mina Foto: Maria Diaz


Fundació Mina i Mina d’Aigües de Terrassa han lliurat al Club Natació Terrassa material per a les escoles esportives en virtut del conveni de col·laboració que van signar les tres parts el mes d’abril de l’any passat. Concretament, aquest dimecres s’han presentat en roda de premsa les samarretes que ambdues entitats han subministrat al club per ser usades en activitats pròpies de les escoles. L’acte ha comptat amb la presència del president del club, Jaume Álvarez; del president de Fundació Mina, Marià Galí; i del director general de Mina, Josep Lluís Armenter.

En la seva intervenció, el president Jaume Álvarez ha remarcat que el conveni esdevé “especialment gratificant” per al club, “ja que reconeix explícitament la nostra tasca formativa i educativa”. Álvarez ha subratllat que el club compta “amb un total d’11 escoles esportives que apleguen prop d’un miler de nens i nenes, escoles que realitzen una feina essencial en matèria de transmissió de valors fonamentals per al desenvolupament personal”. El president del club ha afirmat també que el conveni contribueix a reforçar la condició del CN Terrassa d’entitat destacada en el teixit associatiu de la ciutat i “la vocació d’establir sinergies amb diferents entitats i empreses, una línia de treball per la qual estem apostant, ja que considerem que és beneficiosa per a tothom”.

Al seu torn, Marià Galí ha subratllat la implicació de la Fundació Mina en el foment de l’esport de base, tot recordant que, juntament amb Mina, va iniciar el programa de col·laboració amb les escoles esportives d’entitats de la ciutat l’any 2011 amb els clubs d’hoquei i Hockey per Terrassa SCP. Finalment, Josep Lluís Armenter ha al·ludit a l’aigua com a “l’element d’unió” de les tres entitats.

Un conveni de tres anys de durada
 

Marià Galí, president de Fundació Mina; Jaume Álvarez, president del CN Terrassa; i Josep Lluís Armenter, director general de Mina Foto: Maria Diaz


El conveni, d’una durada de tres anys (2014-2016), té per objecte reflectir la col·laboració entre les tres entitats per contribuir i ajudar a les tasques de formació i educació dels joves esportistes que desenvolupa el Club Natació Terrassa a través de les seves escoles, en especial les de natació i waterpolo. Així mateix, l’acord contempla desenvolupar un seguit d’actuacions formatives i informatives dirigides al col·lectiu dels socis del club.

Igualment, el conveni preveu que el Natació faciliti, en els esdeveniments que s’acordi, la presència de Fundació Mina organitzant per als alumnes sessions didàctiques i/o formatives sobre la matèria que es determini (cicle de l’aigua, l’aire que respirem, i altres temes mediambientals), o bé subministrant informació, preferentment de caràcter pedagògic i/o cultural, de qualsevol de les activitats que porta a terme Mina d’Aigües de Terrassa o la pròpia Fundació Mina. En aquest sentit, cal esmentar que el passat mes de juliol, en el marc de la jornada de portes obertes que va organitzar el club, Fundació Mina va dur a terme, per als més menuts, el taller “Descobrim l’aigua” i jocs infantils amb l’aigua com a protagonista.