Un incendi en una fàbrica deixa al descobert una plantació de marihuana

Els Bombers han hagut d'apagar les flames que s'havien escampat des del soterrani | A hores d'ara, diverses dotacions de la Policia Municipal custodien l'entrada a la nau

La Torre
18 de febrer del 2015
Actualitzat el 19 de febrer a les 11:13h
Els Bombers han estat apagant les flames aquest dimecres al vespre
Els Bombers han estat apagant les flames aquest dimecres al vespre | Foto: Cristóbal Castro

Els Bombers han actuat aquest vespre, pels volts d'un quart de vuit del vespre, en un incendi ocasionat en una nau ubicada al carrer de Gasòmetre de Terrassa, en concret, al número 53. Diverses dotacions s'han desplaçat fins al lloc per un foc que s'ha iniciat presumiblement al soterrani de l'antiga fàbrica, ara deshabitada.
 

Segons ha pogut saber La Torre, en un dels espais del soterrani de la fàbrica hi havia un viver amb plantes de marihuana. El segon pis estava totalment buit. Segons fons properes a la investigació, s'afirma que hi podria haver més de 2.000 plantes, totes elles petites. 
 

L'incendi s'hauria originat per un problema amb la instal·lació elèctrica. No hi ha hagut ferits a i l'interior de la nau, quan els bombers hi han accedit, no hi havia ningú. Diverses dotacions de la Policia Municipal s'han desplaçat al lloc dels fets un cop s'ha fet la troballa de la plantació. Una patrulla restarà a les portes de la fàbrica per custodiar el material que resta a l'interior. 

Els propietaris de la nau han estat alertats de l'incendi i han afirmat que desconeixien què hi havia al seu interior. 
 
 

Policia Municipal davant de la nau afectada per l'incendi Foto: Cristóbal Castro