Cuina Vallès incorpora un nou restaurant de Terrassa

Amb La cuina d’en Brichs ja són catorze els establiments associats al col·lectiu de cuiners

La Torre
19 de febrer del 2015
El col·lectiu de cuiners Cuina Vallès segueix creixent i un nou restaurant s’incorpora a aquest grup. Es tracta de La cuina d’en Brichs de Terrassa, un restaurant familiar que va obrir les seves portes ara fa vuit anys, pel matrimoni format per la Montse Garcia, cap de sala, i
el Xavi Brichs al capdavant dels fogons. 

Brichs presenta una oferta gastronòmica sense grans floritures, amb elaboracions senzilles però alhora molt treballades on el prima el respecte per al producte, una cuina casolana amb productes frescos i de proximitat, d’on en destaquen els arrossos i les tapes de tota la vida, ben cuinades i ben pensades.

Cuina Vallès està format actualment per 14 restaurants de deu municipis de la comarca. Durant els seus nou anys de vida, el col·lectiu, que és membre del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, ha treballat per divulgar i promocionar la gastronomia vallesana arreu i per tornar als plats productes locals del nostre territori. L’associació treballa colze a colze amb productors i artesans agroalimentaris locals per recuperar productes i portar-los a les cuines.

Els restaurants que actualment formen part actualment del col·lectiu són: Can Feu, de Sabadell; Can Vinyers, de Matadepera; Capritx, de Terrassa; El cel de les oques, de Terrassa; 9 de la Borriana, de Sabadell; Garbí, de Castellar del Vallès; La terrassa del museu, de Terrassa; Ristol, de Viladecavalls; Lossum, de Sant Quirze del Vallès; Can Piqué, de Montcada i Reixac i Tast & Gust, de Cerdanyola del Vallès; Ca l’Esteve, de Castellbisbal; El Cingle, de Vacarisses i la nova incorporació d’aquest any, La Cuina d'en Brichs, de Terrassa.