Una benzinera acusa la UGT de manipular un vídeo per malmetre la seva imatge

L'empresa Petrolis Independents, del terrassenc Jordi Roset, exigeix al sindicat que retiri la gravació

NacióDigital
17 de febrer del 2015
Actualitzat el 18 de febrer a les 11:24h
990_1424192482video_gasolinera
990_1424192482video_gasolinera


Petrolis Independents -franquícia de la cadena Petro7, del terrassenc Jordi Roset- ha acusat el sindicat Fitag-UGT de falsificar i difondre un vídeo amb l'objectiu d' argumentar que les benzineres de baix cost són perilloses. Segons l'empresa, l'explosió que s'aprecia a les imatges està manipulada per l'organització, fet que titlla de "molt greu”.

La companyia ha explicat que les demandes d'aquest sindicat -sol·liciten que les benzineres automatitzades tinguin personal a les estacions de servei- l'únic que fan és "salvaguardar els interessos d’una minoria i evitar que el sector es modernitzi".

Les estacions disposen per motius de seguretat de sistemes d’extinció automàtics que haurien saltat en un cas com el que il·lustra el vídeo ,ha assegurat Petrolis Independents. D’altra banda, segons relata l'empresa, a la gravació es pot comprovar que la matrícula del vehicle no és europea, cosa que pot fer pressuposar que l’estació “ni tan sols es troba en territori de l’Estat i per tant es regeix per una normativa desconeguda".

És per tot això que l'empresa exigeix a Fitag-UGT que “despengi el vídeo" i "es retracti públicament". Els sindicats “en lloc de crear falses polèmiques” haurien de concentrar-se en “exigir a les grans marques que baixin els preus dels carburants al mateix moment que baixa el preu del petroli", han afegit els propietaris de Petrolis Independents, Joan Canadell i Jordi Roset.