Un clan familiar romanès maltractava una noia i l'obligava a prostituir-se

Els fets han passat al carrer de la Mare de Déu de les Neus, a Ca n'Anglada de Terrassa

J.M.O.
17 de febrer del 2015
Actualitzat el 18 de febrer a les 7:17h
576_1424184684terrassa_redadaprostitucio_2015_012
576_1424184684terrassa_redadaprostitucio_2015_012

Gran operació policial contra la prostitució a Terrassa Foto: Cristóbal Castro


Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona, en col·laboració amb agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut, aquest matí, cinc persones a Terrassa com a presumptes autores dels delictes de prostitució (lucre per explotació), detenció il·legal, coacció a la prostitució, agressió sexual amb penetració i falta de lesions. Els fets s'han desenvolupat al carrer de la Mare de Déu de les Neus, al barri de Ca n'Anglada.
 
La investigació es va iniciar a principis de febrer després que agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van traslladar a la comissaria de les Corts dels Mossos d’Esquadra una dona que estava sent víctima d’explotació sexual.
 
La noia, de 21 anys i natural de Romania, va denunciar que va arribar a Catalunya a l’estiu de 2012 i va estar exercint la prostitució a la zona del Vallès fins mitjans de gener d’enguany. Estava controlada i explotada per part d’un clan familiar, també romanès, que la maltractava i l’obligava a prostituir-se, fins al punt que la van obligar a mantenir relacions sexuals amb clients tot i estar malalta de tuberculosi.
 
Avui 17 de febrer, un dispositiu dut a terme per part dels Mossos d’Esquadra en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, a la ciutat de Terrassa, ha permès detenir cinc persones del clan familiar relacionades amb aquesta denúncia. Aquestes persones tenen antecedents policials per fets similars.
 
Hores d’ara l’operatiu continua obert i no es descarta que es detingui una sisena persona en les properes hores.