El Xerrameca diu que Charlie Hebdo és un invent de Terrassa

L'òrgan oficiós del Carnestoltes reparteix crítiques a tort i a dret, i presenta una portada amb la carota del regidor Amadeu Aguado

La Torre
14 de febrer del 2015
Actualitzat el 16 de febrer a les 9:37h

Portada del Xerrameca de 2015 Foto: J. M.O,


La revista satírica El Xerrameca torna a la seva cita amb el Carnestoltes. La crítica punyent és la seva carta de presentació. Tothom rep. Aquesta vegada, la contraportada es dedica en la seva major part a l'ex-alcalde de Terrassa, Pere Navarro. De què va l'article en pot donar una idea el titular: "El Pere M'agarro busca feina per quan s'acabi la moma de diputat".  Amb el subtítol: "L'ex-líder del Pesecépesoe (us sona?) envia currículums a tort i a dret".

El Xerrameca afirma que el Charlie Hebdo francés és un invent de Terrassa i diu que "volíem fer una carota de Mahoma però no hem tingut pebrots".

La contra també fa esment d'una llista unitària per salvar "Tetassa del desastre" i inclou una esquela del PSC-PSOE. La portada és per al regidor Amadeu Aguado i per al líder de CDC Pepet Trull, que és entrevistat. 

A dins, referències a Charlie Hebdo, la tradicional llista de Capditats a Capgròs, els "pets pudents" amb tocs d'atenció al Papa, a Carmeta Labòria i les errades dels diaris locals. També reben el rei Felip, els dirigents del PP, i bona part del que ara se n'anomena "casta".

Són sis pàgines que es poden comprar per 1,80 euros.