Enxampen gràcies a un veí dos homes que volien robar un cotxe

Els fets van passar la matinada d'aquest dijous al passeig del Camp del Roure

La Torre
13 de febrer del 2015
Actualitzat el 17 de febrer a les 16:03h
Dijous a la matinada, la Policia Municipal va ser requerida al passeig del Camp del Roure perquè hi havia dos individus que intentaven robar dins d'un cotxe. Segons un testimoni, un vehicle de color blanc, sense les llums enceses, es trobava a prop de l'estació de Renfe quan va aturar-se i en van baixar dos homes. Aquests es van dirigir a un dels vehicles estacionats al vial i van entrar-hi. 

La dotació policial desplaçada a la zona van localitzar dos homes que coincidien amb la descripció donada. Mentre els agents retenien als possibles autors, el testimoni informava via telèfon que es tractava d'ells. La policia va observar que havien realitzat un pont elèctric en el vehicle i senyals de portes forçades. També van localitzar diverses alicates i tornavisos escampats pel terra i un altre vehicle amb les portes obertes.

El veí els va indicar a més quin turisme havien usat els individus per circular. Aquest vehicle també tenia el pont elèctric fet i senyals d'haver estat robat. Mentre una dotació duia el testimoni a declarar a prefectura, una altra patrulla es dirigia al domicili del propietari del cotxe blanc. Qui va obrir la porta va informar que es tractava d'una persona d'edat avançada i que l'endemà aniria a presentar denúncia.