Leo Harlem & Sinacio porten el seu monòleg #TrendingTronching

L'espectacle humorístic arriba aquest diumenge al Centre Cultural de Terrassa

Lluïsa Tarrida
14 de febrer del 2015
Actualitzat a les 7:12h
A través dels seus monòlegs i gags, Leo Harlem i Sinacio posen de manifest el que vam ser, el que som i el que podem arribar a ser. Ho faran aquest diumenge a les sis de la tarda i al Centre Cultural de Terrassa amb #TrendingTronching, un espectacle d’humor que va més enllà. És una forma de veure i entendre la vida que ens mostra l’eterna lluita entre el clàssic i el modern, l’eternitat i allò que és passatger.

Leonardo González (Matarrosa de Sil, León, 1962), més conegut com a Leo Harlem, és un dels humoristes més apreciats pel públic i admirat pels seus companys de professió. És conegut per la seva participació en programes de televisió com El club del chiste, El Club de la Comedia, La Hora de José Mota o Sé lo que hicisteis. 

En aquest últim espectacle, Leo Harlem comparteix escenari amb Sinacio, guionista d’èxits com ‘El Xou dels Morancos’ i ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’. Tots dos conformen una parella formidable, capaç de fer pixar de riure al públic, com ja van demostrar amb l’anterior espectacle ‘Què hi ha de nou?’.

Trending (tendència, recomanació) Tronching (que et partiràs de riure). Aquestes són les dues premisses amb les que va néixer l’espectacle.