El voleibol s'acosta a les escoles de Terrassa

La Torre
13 de febrer del 2015
Alumnes de l'escola Heura practicant
Alumnes de l'escola Heura practicant | Foto: CVT

Alumnes de l'escola Heura practicant Foto: CVT


Dijous, el Club Voleibol Terrassa conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallés Occidental Terrassa va realitzar la primera sessió de promoció esportiva del voleibol a les escoles de Terrassa.  Va tenir lloc a l'escola d'educació especial l'Heura, on més de 40 estudiants de secundària van poder fer un tastet del esport.
 
Amb la direcció tècnica del Club i amb sis jugadores, es va oferir als alumnes del centre una jornada de 3 hores on van poder practicar gestos i moviments del esport, amb adaptacions de forma que es puguin salvar les dificultats tècniques que l'esport planteja. Posteriorment, es va realitzar partits de 4 contra 4 on els alumnes van poder posar a prova el que havien practicat anteriorment.
 
Aquesta és la primera de les 13 actuacions previstes, a les que els centres s'han pogut apuntar i on el Club farà la funció de dinamitzador i director tècnic, desplaçant-se als centres i donant  a conèixer aquest esport, que tot i que és conegut dins del àmbit educatiu no te una gran resposta dins de la competició escolar gestionada pel Consell Esportiu.