1 de 10

El voleibol s'acosta a les escoles de Terrassa

per La Torre, 13 de febrer de 2015 a les 07:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Alumnes de l'escola Heura practicant Foto: CVT


Dijous, el Club Voleibol Terrassa conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallés Occidental Terrassa va realitzar la primera sessió de promoció esportiva del voleibol a les escoles de Terrassa.  Va tenir lloc a l'escola d'educació especial l'Heura, on més de 40 estudiants de secundària van poder fer un tastet del esport.

 
Amb la direcció tècnica del Club i amb sis jugadores, es va oferir als alumnes del centre una jornada de 3 hores on van poder practicar gestos i moviments del esport, amb adaptacions de forma que es puguin salvar les dificultats tècniques que l'esport planteja. Posteriorment, es va realitzar partits de 4 contra 4 on els alumnes van poder posar a prova el que havien practicat anteriorment.
 
Aquesta és la primera de les 13 actuacions previstes, a les que els centres s'han pogut apuntar i on el Club farà la funció de dinamitzador i director tècnic, desplaçant-se als centres i donant  a conèixer aquest esport, que tot i que és conegut dins del àmbit educatiu no te una gran resposta dins de la competició escolar gestionada pel Consell Esportiu.

 

Participació