El comitè de TMESA acusa l'Ajuntament de fer «el ridícul»

El comitè d'empresa considera que la gestió de l'equip de govern en l'adjudicació del transport públic de Terrassa ha estat "envoltada de desídia" i mancada de "transparència" i es mostra satisfet per la dimissió de la tinent d'alcalde Carme Labòria, a qui considera responsable de "tot aquest desgavell"

La Torre
13 de febrer del 2015
Actualitzat el 14 de febrer a les 7:25h
El passat dia 30 de gener el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic va emetre resolució al recurs presentat per segona vegada a l'adjudicació del contracte de gestió de serveis públics de transport col·lectiu, públic i urbà de viatgers de Terrassa.

Per segona vegada, el Tribunal va anul·lar l'adjudicació i retrotrau novament les actuacions per motivar degudament l'informe tècnic, donant total validesa a les al·legacions formulades pel comitè d'empresa de TMESA, actual empresa gestora del servei. 

Davant d'aquest nou revés judicial, el comitè d'empresa ha emès un comunicat en què manifesta que "resulta palmari i evident que tot el procés està completament viciat, i ja resultaria esperpèntic que per tercer cop es reunís la mesa tècnica i tornés a fer un altre espantós ridícul, arrossegant a aquesta situació a l'Ajuntament de Terrassa i, per extensió, a la ciutat".

El comitè afirma que han "denunciat reiteradament" que la gestió d'un dels contractes més importants per a la ciutat de Terrassa "ha estat envoltada de desídia i poca o nul·la responsabilitat política". I subratllen que el mateix dia 30 de gener dimitia la tinent d'alcalde responsable política de l'àrea autora d'aquest desgavell. "No entrem en els motius de la dimissió, si és que ha vist la llum, la boira o un autobús que venia, però sí que jutgem que una actuació tan depriment i que col·loca a la ciutat en una situació de certa ridiculesa, sí mereixeria la dimissió".

Així mateix, després que ja fa un any que el procés d'adjudicació està en dansa, el comitè de TMESA demana a l'alcaldia de Terrassa, que insti una "revisió absoluta del procés i, en nom d'una transparència que ja fa temps està qüestionada, recondueixi la qüestió en un procés nou amb les garanties necessàries".