Neix Perifèric Poetry Terrassa

El primer convidat per estrenar aquest nou espai de poesia serà Dante Alarido

La Torre
12 de febrer del 2015
El proper dijous 12 de febrer s'obre un nou espai de poesia escènica i oral a Terrassa: el Perifèric Poetry Terrassa. La idea va néixer a Sant Boi el 2013 de la mà del poeta Cysko Muñoz i Marta Guijarro amb la intenció crear un espai mensual fix amb micro obert de poesia escènica i oral per tal que la gent de la perifèria de Barcelona pugués veure propostes interessants.

Després de Sant Boi, la idea es va instal·lar a Badalona i a Mataró, tot generant una xarxa de Perifèrics fet que propicia aprofitar sinèrgies i un mateix segell per tal de tenir una repercussió més mediàtica i poder ser identificables més ràpidament. 

I ara, ha arribat a Terrassa. Serà aquest dijous a la Nova Jazz Cava a partir de les vuit del vespre, i comptarà com a convidat especial amb l'actuació del poeta barceloní Dante Alarido. El primer poeta convidat cavalca entre la ciència i l'art performàtic. Guanyador dels dos últims campionats d’slam nacional de poesia i tercer a l’Europeu de 2013, també ha participat en festivals a França i Suècia.

Després de la seva actuació, hi haurà micro obert, on els espectadors poden animar-se a participar i provar la poesia escènica i oral. Òbviament, en micro obert pot sortir gent a llegir i a participar amb l'aportació que es vulgui. L'entrada és taquilla inversa.