Les biblioteques acullen un nou cicle de «Terrassa llegeix...»

Gemma Lienas, Andreu Martín o Vicenç Villatoro, alguns dels autors que passaran per les biblioteques municipals

La Torre
12 de febrer del 2015
Aquest any 2015 les biblioteques públiques de Terrassa inauguren el cicle “Terrassa Llegeix...” el dia 12 de febrer a les 18 h amb la visita de l'escriptor madrileny Carlos Sisí, autor de la novel·la “Los caminantes”, a la Biblioteca del Districte 4. Una setmana més tard, el dijous 19, l’escriptora Gemma Lienas estarà a la Biblioteca del Districte 6 a les 18.30 h per conversar amb el seu públic i gaudir de la trobada xerrant al voltant del seu llibre “2CV” que ha llegit l’alumnat de l’Escola d’Adults i les persones participants al Club de Lectura de la BD6.

Altres autors que visitaran la ciutat per comentar les seves obres són Vicenç Villatoro, el dia 9 de març per parlar de la seva novel·la “Moon River,” i Andreu Martín, el 26 de març per conversar al voltant de l’obra “Cabaret Pompeya”, guanyadora del Premi Sant Joan 2011. Ambdós autors visitaran la Biblioteca Central de Terrassa a les 19 h.

Les biblioteques públiques de Terrassa ofereixen el cicle “Terrassa Llegeix...” des de l’any 2008. Es tracta d’un espai de trobada amb escriptors i escriptores de tots els gèneres i estils, dirigit a totes les edats i públics, perquè s’apropin i coneguin diversos autors catalans d’actualitat. Aquest cicle es fa amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i de la Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA.

Calendari del primer trimestre 

• Dijous 12 de febrer a les 18 h, Carlos Sisí presenta “Los caminantes” a la Biblioteca del Districte 4. 

• Dijous 19 de febrer a les 19.30, Gemma Lienas parla de la seva obra “2CV” a la Biblioteca del Districte 6.

• Dilluns 9 de març a les 19 h, trobada amb Vicenç Villatoro per parlar de “Moon River”, a la Biblioteca Central de Terrassa. 

• Dijous 26 de març a les 19 h, Andreu Martín conversa sobre “Cabaret Pompeya”, a la Biblioteca Central de Terrassa.