Jordi Muela acaba segon en la Duatló de Granollers

L'egarenc Daniel Ratera va ser quart en categoria cadet

11 de febrer del 2015
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Jordi Muela va aconseguir una esplèndida segona posició en el V Duatló de Granollers, prova celebrada diumenge passat al Circuit de Catalunya sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 19 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

Muela va aturar el crono en 56’04”, a només tres segons del guanyador, Víctor Aguilera (Fasttriatlón Club). La tercera plaça va correspondre a Roger Camprubí (Club Triatló Berga), amb un registre de 56’07”. En l’apartat femení, el triomf va recaure en Anna Rovira (Team Calella Triathlon) amb un temps de 57’47”.

El Natació Cicles Morenito va comptar amb un segon representant en aquesta prova, Daniel Ratera, que va ser quart en categoria cadet amb 1h01’31”, marca que el va situar en el 79è lloc de la classificació general.