La Torre et convida a esquiar a Grand Valira

per La Torre, 10 de febrer de 2015 a les 11:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre convida als seus lectors a participar al sorteig de 1 forfait doble d'una jornada, vàlids per qualsevol dia de la temporada d'esquí a l'estació andorrana de Grand Valira. Normes del concurs:

- Per participar en el sorteig de forfaits per a Gran Valira cal introduir el nom i cognoms, correu electrònic, telèfon de contacte.

- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dia 16 de febrer a les 19.00h. Seguidament es realitzarà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, La Torre contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.


- El nom del guanyador definitiu es farà públic el dimarts 17 de febrer.

- Mitjançant la participació en el sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de La Torre. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

- El guanyador haurà de passar a recollir el premi a la redacció de La Torre a Terrassa (Rambla d'Egara, 340, primer pis), de dilluns a divendres en horari de 10 a 13h i de 16 a 19h.

 

Arxivat a:
SORTEIG d'entrades
Participació