Sergi Belbel porta 'Fedra' al Romea

per La Torre, 9 de febrer de 2015 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Emma Vilarasau i Mercè Sampietro, a Fedra Foto: Romea


Fins al 15 de març, el Teatre Romea de Barcelona acull "Fedra" de Jean Racine, amb traducció de l'egarenc Sergi Belbel i dirigida per ell mateix. L'espectacle compta amb les interpretacions d'Emma Vilarasau, Mercè Sampietro, Lluís Soler i Xavier Ripoll, entre d'altres. L'obra té una durada de dues hores sense entracte.


Fedra (Emma Vilarasau), enamorada del seu fillastre Hipòlit (Xavier Ripoll) i empesa per la seva confident, Enona (Mercè Sampietro), confessa la seva passió. Ferida pel rebuig d’Hipòlit, ella no pot amagar el seus sentiments davant del seu espòs i rei d’Atenes, Teseu (Lluís Soler). Colpida per un profund sentiment de culpa, Fedra s’endinsa en un infern personal. La seva passió desbordant i irrefrenable la conduirà, a ella i a la resta de personatges, a un tràgic destí. Racine compon en aquesta tragèdia un retrat profund, apassionant i colpidor del desig i de la sexualitat femenines.

 

Participació