IMC Toys obre filial a Itàlia

L'empresa de joguines amb seu a Terrassa s'expandeix al quart mercat d'Europa

La Torre
09 de febrer del 2015
Actualitzat el 15 de febrer a les 9:48h
Dins del seu pla d'expansió, IMC Toys acaba d'establir-se en el quart mercat de la joguina més gran d'Europa. Fins ara, l'empresa amb seu a Terrassa operava a Itàlia a través de distribuïdors locals, però a partir de l'1 de març de 2015, la marca obrirà el seu propi local amb base a Milà.

Per a aquesta operació, la companyia ha incorporat com a 'country manager' Andrea Signorelli, que prové de Famosa Italia i té experiència en el sector de les joguines. Amb el fitxatge de Signorelli i la col·lecció de 2015, IMC Toys espera obtenir molt bons resultats ja en aquest primer any d'implantació.

La companyia dur a terme aquesta nova expansió a través de la fórmula d'èxit que li ha funcionat en altres de les filials, com la 'joint venture' amb Rubie's Costumes, que és l'empresa americana líder al món en el mercat de les difresses.

IMC Toys s'ha convertit ja en l'empresa de joguets de capital espanyol més gran de vendes retail, i es troba dins del top 15 de les empreses més grans que operen a Europa, segons fonts del sector.